שלום. יש לי 3 בנים והתחתנתי בנישואין שניים עם מישהו שיש לו גם 3 בנים, כל ששת הבנים גרים איתנו. לפני כשנה ההורים שלי נתנו לי 1/2 מיליון ש"ח כסכום התחלתי כדי לקנות דירה. לקחנו עוד משכנתא, ורכשנו דירה .בעלי החדש מתנגד בכל תוקף להסכם ממון, ואני מעוניינת שהכסף הנ"ל, אחרי 120 שנה יילך לירושה לילדים שלי בלבד.
הייתי רוצה לשאול אם יש אפשרות שההורים שלי כביכול יתנו לי כהלואה את הכסף הנ"ל, והוא יוחזר בעוד כמה עשרות שנים, לילדיי על ידי מסמך בית משפט שעכשיו אני אוציא? או אולי יש פתרון יותר יצירתי? – וכל זה בלי שבעלי יידע?
תודה רבה!
ראשית כספי מתנה אינם חלים באיזון משאבים.
יש אפשרויות להבטיח זאת, העזרי בעורך דין.
הדרך הבטוחה היא כי תרכשי את הדירה על שם הילדים.
כבר רכשנו את הדירה על השם שלנו….. יש עורך דין מומלץ (ולא יקר) באזור מרכז ירושלים?
אם הדירה נרכשה על שם שניכם הרי שאדם יכול להוריש אך את מה שיש לו.
מאחר ובעלך הנו בעלים של חצי דירה, אזי חלק זה אינו בבעלותך ואין את יכולה לצוות חלק זה לילדיך, אלא את החלק הרשום על שמך בלבד.
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים