נגד בעלי וגיסי הוגש כתב אישום על הסגת גבול ותקיפה בנסיבות מחמירות בגלל איזה מקרה של סכסוך עם מישהו שחייב לבעלי כסף אני אציין שלשניהם אין עבר של תקיפה או רישומים זה היה סתם מקרה חד פעמי ושטותי הדיון שלנו בחודש הבא השאלה שלי עם חייב להגיע לדיון עם עורך דין כי העורך דין שפנינו אליו יקר לי כרגע מאוד ובעלי הוא עצמאי אז אמרו לי שדרך הסניגוריה לא נקבל ייצוג אשמח מאוד עם תענו לי
בוקר טוב דורית
אינני מכיר את כתב האישום כנגד בעלך וגיסך ואולם על פניו יש לקחת את העניין ברצינות. כתב אישום פלילי עלול לגרור איתו השלכות מרחיקות לכת כגון : עונש, כתם לכל החיים, השלכות כלכליות וכיוצ"ב ועל כן רצוי כי השניים יהיו מיוצגים ע"י עורך דין המתמחה במשפט פלילי.
לגבי זכאות לייצוג ע"י הסנגוריה – הם עובדים לפי קריטריונים ברורים ומהכתוב בפנייתך אני מבין שבדקת את העניין ובעלך לא זכאי לייצוג.
לגבי ייצוג ע"י עו"ד פרטי – את כותבת שפניתם לעו"ד אחד שהיה "יקר מאוד". תוכלי לפנות למספר עורכי דין בתחום ולקבל מספר הצעות מחיר שייתכן ואחת מהן תתאים לכם.
הצלחה
עו"ד ערן צלניקר – משפט פלילי
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים