שלום,
התנתקתי מהוט לפני שנתיים, הם המשיכו לחייב אותי שנה נוספתובסוף הצלחתי לסיים עימם את ההתקשרות. כמעט שנה אחר כך הם חייבו אותי, דרך הוראת הקבע שעדיין הייתה פתוחה, ב-600 ש״ח בטענה שלא החזרתי להם את המודם. כמובן שאין לי כבר את אישור ההחזרה כי מבחינתי ההתקשרות איתם הסתיימה מזמן. ביטלתי את החיוב דרך חברת האשראי והתקשרו אליי עכשיו לפני פתיחת הליך הוצאה לפועל – האם האופציה היחידה שלי היא לשלם על המודם ואז לתבוע אותם בחזרה? האם ייעשה בירור מסוים של הנושא לפני עיקול החשבון שלי דרך הוצאה לפועל בו אוכל לשטוח את טענותיי ואולי לא לשלם את החוב הזה?
שלום,
1. לא זו לא האופציה היחידה, אך לפני שבוחנים את כל האפשרויות יש צורך להכיר את סיפור המקרה והראיות שיש ברשותך להוכחת הטענות.
2. לא חובה. זה תלוי באיזו דרך תבחר החברה לפעול. יש כמה אפשרויות. אחת מהדרכים היא באמצעות הוצאה לפועל מבלי שינתן לך יומך להציג את טענותיך.
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים