מתואר מקרה חיוב באשראי, רציתי לדעת את ההליך לגבי הגשת תביעה קטנה בנוגע למקרה.
בחשבונית האשראי האחרונה ראיתי שחוייבתי סכום ע"י חברת הוט נט, שזוהי החברה המספקת את שירותי ספקית האינטרנט של הוט.
מעולם לא שוחחתי עימם, ומעולם לא ביקשתי שיחברו אותי לשירותים שלהם, אז מצדם, כל הפרטים האישיים שלי מופיעים אצלם, ופרטי כרטיס האשראי.
בבירור עם נציג מטעם החברה, הוא טען שהחיבור נעשה בצורה חיצונית על ידי חברה הוט מובייל, שעימם מעולם לא שוחחתי ולא מסרתי שום אמצעי תשלום.
החברה היחידה שקיבלה ממני את פרטי כרטיס האשראי, הייתה חברת הוא, שמספקת לי את שירותי תשתית האינטרנט (עימם עוד לא שוחחתי בנוגע למקרה)
בשיחה עם חברת הוט מובייל, נאמר לי שאפילו אין לי כרטיס לקוח אצלהם, והם לא מכירים אותי כלקוח או כמשתמש בחברה, ונכון לרגע זה אני נמצא בהמתנה לשיחת ועידה מול הוט מובייל להוט נט.
בשיחה שעשיתי אל מול הוט נט, ביקשתי זיכוי כספי לכסף שחוייב ויחוייב עתידית, הם העבירו את הבקשה די מהר, למרות שיקח כמה ימים לאישורה, כנראה כי ראו שאכן החיוב שביצעו נעשה בצורה לא חוקית.
נעשה בצורה בלתי חוקית, ומשיבים לך את כספך, מה בדיוק אתה מבקש לתבוע?
תודה לתשובה,
אני חושב שהכסף שהם מחזירים לא מפצה על גבינה מלקוחות, על אחת כמה וכמה שזה מחברות גדולות שרומסות לקוחות קטנים שלא שמים לב.
פרט לזה גם למעלה משעתיים שבזבזתי בניסיון לפענח ולדבר עם נציגי השירות של החברות.
מה דעתך?
הפנה למשטרה.
שעתיים שבזבזת בטלפון אתה מעוניין לתבוע? אתה מוזמן לנסות… רק האגרה תעלה לך יותר.
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים