הנה המקרה שלי:
נכנסתי לתחנה המרכזית בתל אביב. בעמדת הבידוק בכניסה, השומר מסר את הסמארטפון שלי (שהנחתי על שלחן הבידוק) לאדם שלפניי(אולי בטעות, ואולי לא), בשעה שעברתי בגלאי המתכות. הגשתי תלונה למשטרה על גניבה. המשטרה הודיעה לי לאחר זמן שהשיגה את סרטון מצלמת האבטחה המותקנת במקום; אך היא מסרבת למסור לי את הסרטון או כל חומר אחר בתיק מלבד ההודעה שלי למשטרה. המשטרה גם הודיעה לי על סגירת התיק מחמת "עבריין לא נודע", כלומר שיש להם צילום של הגנב אך הם אינם יודעים מי הוא. האם יש דרך לחייב את המשטרה, או את חברת האבטחה, למסור לי את סרטון מצלמת האבטחה?אני רוצה להגיש תביעה אזרחית נגד התחנה המרכזית ואו חברת האבטחה בגין רשלנות, ומכאן חשיבות הסרטון לצורך ראיות. יש בכלל מה לעשות במקרה כזה?
מאחר והתיק נסגר ואתה המתלונן שמורה לך ההזכות לערור על עצם סגירת התיק. פעולה זו מקנה לך את האפשרות לצלם את התיק כולל העתקת הדיסק
עו"ד ערן צלניקר
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים