לאחר שאימצתי גורה…וחתמתי על התחייבות לעקרה חקרתי בנושא ואין לי רצון לעשות זאת בגלל עצם הניתוח ותופעות הלוואי שהוא עשוי לגרור. אציין שאין חובה בחוק לעקר כלבה אלא אם כן היא מגזע מסוכן שזה לא המקרה…ובכל מקרה אין לי כוונה שלכלבה יהיו גורים…ואני מוכן להתחייב על כך. אולם העמותה מתעקשת שאבצע את העיקור למרות שמזמן האימוץ עברו כבר מספר חודשים…ובמידה ולא היא תדרוש את החזרת הכלבה או תשלום פיצוי גבוה מאוד…שאלתי האם יכולה העמותה לחייבי בעיקור או בתשלום הפיצוי…תודה.
שלום רב,
מכיוון שאין חובה בחוק לעקר, אין לנו אפשרות להשיב, בלא לראות את מערכת ההסכמים בינך לבין העמותה.
ככל שבהתחייבות שלך לעיקור אין חריגים או נקודות יציאה, לכאורה, ניתן לחייב אותך בעיקור או לחילופין – בפיצוי.
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים