בוקר טוב יצאתי לחופשת לידה בינואר האחרון החופשה נגמרה לי בתאריך 17.4.14 והארכתי עד לתאריך 17.6.14 (חל"ת) .
אני עובדת במשמרות,המנהל אינו יכול להתחשב בי מבחינת משמרות (נאמר רק בוקר וכדומה), בשיחה מולו לגבי שעת הנקה אמר כי אינו יכול לתת לי, בשיחה מול משאבי אנוש הסבירו לו כי זה החוק והוא חייב להחזיר אותי לאותה משרה.
היום שוחחתי איתו והוא החליט עם משאבי אנוש כי ישנה משמרת ביניים בין השעות 17:30-1:30 שהוא יכול להוריד לי ממנה שעה כלומר שאגיע בשעה 18:30 וזאת תהיה המשרה שלי.
זה נראה לי לא אנושי 5 ימים בשבוע לעבוד ככה ולא לראות כמעט את הילדה שלי .
השאלה שלי היא כזאת האם הוא חייב להחזיר אותו לאותה מתכונת שלפני הלידה כלומר יום בוקר יום ערב יום לילה וכדומה (לגוון לי)?
אני מנסה להבין הרי אם החוק מחייב להחזיר אותי לאותה משרה אז למה הוא נותן לי משמרת קבועה?!
ואם כבר הוא יכול להתחייב לי על משרה קבועה למה לא בוקר?! ושאבוא מאוחר יותר?!
אשמח לדעת את החוק לעומקו בכדי שאדע לעמוד מולו.
מעבר לזה , מה הנוהל במידה ואני מתפטרת?!
אודה לתשובתכם המהירה
המשך יום טוב
רעות
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים