הנני עובדת שכירה המועסקת בפועל כמחסנאית במחסן של ציוד משרדי וחומרים 5 ימים בשבוע 9 שעות בחברה פרטית במרכז הארץ בסניף אחד מתוך 4 סניפים הפזורים ברחבי הארץ ובמשכורת מינימום. לפיכך, נמסר לי בע"פ בלבד שיש לי 2 מנהלים שאחראיים וממונים עליי: מנהל מחסן וסמנכ"ל החברה. מאידך, בחוזה העסקה שלי ובתיק האישי שלי כתוב במפורש ובבירור וללא שום שינויים ועריכות או תוספות שאני שכירה המועסקת קבוע בתפקיד אחר: נציגת שירות לקוחות טלפונית, ושיש לי 2 מנהלים אחרים ושונים שאחראיים וממונים עליי: מנהל מוקד ומנהל שירות כללי. ואני מבקשת לדעת 2 דברים בבקשה, וזאת בהיעדר תשובות ברורות בכתב ובע"פ מבית העסק והתעלמות מוחלטת וממושכת מצידם,מה אומר החוק?
1. מי המנהלים שלי לפי החוק? למי אני צריכה להקשיב ולמלא אחר ההוראות?
2. בקשר לתפקידים (מחסנאית ונציגת שירות) ואני גם ככה לא עושה את שניהם במקביל ובאותו זמן, האם זה תקין? או שזה הרעת תנאים?
*בבקשה עזרו לי! אני לא רוצה לאבד או לעזוב את מקום העבודה הזה. אני גם ככה נמצאת במצב כלכלי גרוע מאוד ומתחת לקו העוני וללא שום אמצעים טכנולוגיים מתקדמים/רגילים, קבועים, מהירים וזמינים
בעיקרון בחוזה של צריך להיות מצויין מהם ימי העבודה ושעות העבודה ומה התפקיד שלך ומי הממונה עלייך.
ולפי זה את אמורה לפעול.
אם חל שינוי יש לעדכן את ההודעה לעובד.
שאלתך לא ברורה את שואלת מי הממונים עלייך? ואני שואלת אותך מה תפקידך?
אם כתוב נציגת שירות טלפונית זה מה שאת אמורה לעשות ולדעת מה הסמכויות הללו בתפקיד זה. ולא לאייש תפקידים אחרים במקביל.
בעיקרון בחוזה של צריך להיות מצויין מהם ימי העבודה ושעות העבודה ומה התפקיד שלך ומי הממונה עלייך.
ולפי זה את אמורה לפעול.
אם חל שינוי יש לעדכן את ההודעה לעובד.
שאלתך לא ברורה את שואלת מי הממונים עלייך? ואני שואלת אותך מה תפקידך?
אם כתוב נציגת שירות טלפונית זה מה שאת אמורה לעשות ולדעת מה הסמכויות הללו בתפקיד זה. ולא לאייש תפקידים אחרים במקביל.
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים