היי,
אני עובד כ-10 שנים ללא דופי בחברה גדולה מאוד בשוק והשבוע פוטרתי מעבודתי.
נקראתי לשיחה עם מנהל בכיר באמצע יום עבודה, ללא התראה מוקדמת הודיע לי באותה שיחה כי זו היא שיחת שימוע לפני פיטורין, אמר שבגלל שיש קיצוצים וקורונה ומכירות נמוכות לעומת הכנסה, ושהמחלקה שאני עובד בה לא רווחית מספיק, הוא מפטר אותי והתפקיד שלי צומצם, תפקיד משמעותי אם יש טעם להוסיף.
היתה שיחה אחת בלבד, בסופה הוא אמר לי שאם ברצוני להגיע מחר לשיחה נוספת יותר פורמלית בשביל לעשות את זה לפי הנוהל, אבל התשובה לא משתנה כי אני עדיין מפוטר בין כך או כך קיבלתי פשוט את ההודעה הסופית אז לא מצאתי סיבה להגיע למחרת לשיחה נוספת אם התשובה נשארת בעינה.
שאלתי לסיבת הפיטורים ונעניתי שזה רק בגלל הקורונה (אם זה משנה – מוסיף כי החברה עבדה ונחשבת חיונית, במשך כל התקופה מתוכם שבועיים של חג שבמילא היתה סגורה בה, ולא נשלחתי ליום אחד לבית לחל"ת ונחשבתי כעובד חיוני עד היום).
האם הדבר תקין?
תודה רבה
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים