האם מעסיק יכול לא להוריד ימי חופש של עובד (שיש לו ימים כמובן) למטרת הוצאה לחופשה כפויה בפסח ? האם הוא יכול לא לאשר חופש או לא לקזז ימי חופש על מנת שיהיה לעובד ימים בזמן שהמעסיק מתכנן להוציא את העובד לחופשה כפויה ?
וכמובן שהעובד קיבל אישור על ימי החופשה שביקש.
שלום רב,
מעסיק יכול להוציא עובד לחופשה בהתאם למספר ימי החופש הצבורים של העובד, חופשה של 7 ימים או יותר, המעסיק צריך לתת התראה של 14 ימים מראש.
הסכמים קיבוציים יש לעיתים הוראות המגבילות את זכותו של המעסיק להוציא את עובדיו לחופשה.
את/ה מוזמנ/ת לפנות למשרדי לצורך קבלת ייעוץ וסיוע משפטי בעניינך. 03-7700022
בברכה,
איגי בקרמן, עו"ד
050-3-222-111
תודה על המענה אבל לאקיבלתי תשובה תשובה על מה ששאלתי.. את מה שרשמת אני יודעת הכוונה שלי האם הוא יכול למנוע ממני להתשמש בימי החופש שצברתי בכדאי שהוא יוכל לקזז אותם בזמן שהוא מתכוון להוציא אותנו לחופשה מאולצת? הכוונה שאני יוצאת לחופש הוא מקזז לי תשלום מהשכר ולא משתמש בימי חופש הצבורים לי הוא שומר אותם לתקופת החופשה המאולצת..
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים