לא נעים לי לשאול את השאלה הבאה, ובכל זאת בלית ברירה אני נאלץ לשאול אותה.
אני עומד שלב אחד לפני הליך גירושין שיהיה לא פשוט, ואין ספק שאצטרך ייצוג משפטי הולם, (-אין סיכוי לגישור, לצערי).
לצערי הרב מצבי הכלכלי ירוד מאוד ואין באפשרותי לשלם שכר טרחה לעורך דין עבור הייצוג המשפטי.
בדקתי את הנושא וראיתי שיש תוכנית של משרד המשפטים שמסייעת לאנשים לקבל ייצוג בתשלום סמלי בלבד, כמו כן לשכת עורכי הדין מפעילה תוכנית שנקראת "שכר-מצוה" ייצוג משפטי פרו-בונו, וכן מרכזי ש.י.ל מסייעים בכך.
שאלתי היא האם בתוכניות אלו אקבל מעורך-הדין ייצוג משפטי הולם ורציני או שמא עלי לחשוש שכיוון שהדבר נעשה בהתנדבות או אז מטבע הדברים הייצוג יהיה לא מספיק מקצועי ורציני ויביא לתוצאות פחות טובות מאשר ייצוג בשכר מלא.
במידה והדברים באים בחשבון אשמח גם לדעת מי מבין התוכניות מספקת את עורכי הדין המקצועיים יותר.
תודה מראש.
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים