שלום רב.אני משלם סכום קבוע למזונות ללא הפרשי מדד….בחוזה שלנו רשום שאם יתעוררו בעיות נוכל לפתוח החוזה מחדש.יש ביננו קצת חילוקי דעות ואני פניתי לגרושתי דרך מכתב רשום לפתיחת חוזה מחדש,והיא מתחמקת,ואני יודע שהיא רוצה לדרוש גם להפרשי מדד.האם עצם העובדה שהיא מתחמקת כעת,ובסיום תשלום המזונות היא תוכל לדרוש ממני הפרשים למרות שפניתי כעת להסדרת העניין והיא מתחמקת?האם יחייבו אותי?
מאחר והפרשי הצמדה למדד הם מדי חודש מחדש הרי שגם אם תחול התיישנות היא תהיה ל-7 שנים אחרונות כך שגרושתך תוכל לדרוש ממך את מה שמצויין בפסק הדין
אני מניחה כי החילוקי דעות ביניכם הם על נושאים אחרים, שכן הצמדה למדד לא יכול להיות שנוי במחלוקת, שכן הוא מצויין במפורש. לכן וככל שגרושתך תפנה להוצל"פ – תחוייב בהפרשים
בהצלחה
חיה לזר נוטקין, משרד עו"ד וגישור
פארק המדע – רחובות
דיני משפחה – גירושין l דיני ירושה l אפוטרופסות l הסכם יחסי ממון
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים