שלום
היה לי מנוי לכביש 6 לפני שנה בערך. מאז לא נסעתי דרכו. פתאום התחלתי לקבל מכתבים לכתובת החדשה! ( לא עדכנתי אותם מעולם על שינוי הכתובת) עם דרישות תשלום שונות.
ויותר מזה קיבלתי שיחה ממשרד עו"ד שטוענים שיש לי חוב של 8000 ש"ח! ( דרישות התשלום שציינתי בכלל לא קשורות לחוב, היו שם סכומים קטנים)
מה זה השטיות האלה?
איך חברה יודעת את הכתובת החדשה? ( האם מותר להם לחפש כתובת ללא שלקוח יעדכן אותם על כך?
מה אני עושה עם כל דרישות התשלום ההזויות ולא קשורות אחת לשניה?
מקווה שפניתי למקום הנכון אם לא אשמח להפניה
תודה!
רוני שלום! מותר לחפש כתובת של לקוח, זה חוקי לגמרי. לגבי מה אתה עושה בהמשך! הכי טוב שתבקש פירוט של החוב כולל הסבר לאיך הגיע לאן שהגיע ותראה מה אתה חייב. אם אתה לא חייב להם את כל הכסף או חלקו, תנסה להגיע איתם להסדר. היה ולא תצליח, תמיד עומדת באפשרותך הזכות להגיש תביעה לבית המשפט. בהצלחה אבישי אוסטרייכר, עו"ד
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים