השאלה לפני חודשיים התקשרה אילאי פקידה ממשרד עורך דין ואמרה לי שאני חייב להם סכום של 7000 שקל אחרי הברורים והווקוח איתה התברר כך היא אומרת שיש לה שיק הגיע למשרד הזה בתאריך 13/7/2013 החאב משנת 2005 היא אמרה לי התיק הזה היה במשרד אחר וזה הגיע אליהם חדש משנת 2005 עד תאריך 13/7/2013אף עורך דין לו שלח לי כלום אני בררתי בהוצלפ לפי מספר התיחק כל מה שהיה שבשנת 2005 פחתו התיק ישלחו לי מכתב בתאריך 14/5/2005וזה וזה הכל מאז 8 שנים אף אחד לו שלח כלום אפילו אני אין לי מודעות על התיק הזה וכל זה נמצה בהוצלפ מה עושים במקרה הזה ואני הבנתי מהפקידה שהמשרד שטיפל בתיק בזמנו נסגר והי לו יודעת איך הגיע התיק אליהם כל מה שהי יודעת שהם רוצים הכסף אני מבקש תשובה מכבודכם מה אני יכול לעשות
פיאד שלום! אתה יכול לפנות בבקשה לרשם ההוצאה לפועל להקטין את הריבית וההצמדה ולהעמידם בסכום נמוך יותר סמוך ל- 2005. בהצלחה אבישי אוסטרייכר, עו"ד
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים