עקב אי שביעות רצון מייס עברתי להוט ונשאר לי חוב כ- 450 ש"ח, אך מנגד שילמתי עבור מינוי אחר למכר שאין לו כרטיס אשראי הרבה חודשים שבסופו של דבר , האיש לא החזיר לי מאומה בגין המינו ששילמתי עבורו ודרשתי ניתוק, אך כל פניותיי לייס, לא טופלו והמשיכו לגבות ממני עבור מנוי שלא שייך לי, בסופו של דבר הודעתי לחב' האשראי לא לשלם לייס גם עבור המנוי שלי ורק אז נותקתי ועברתי להוט. דרשתי לעשות קיזוז, בגין התשלומים ששילמתי למכר והתעלמו מפניותיי והעבירו את הנושא לעו"ד שפירא שפתח לי תיק בהוצאה לפועל וסכום כ- 500 ש"ח הגיע ל-2000 ש"ח. עיקולי רכב ועוד. הגשתי טענת "פרעתי ועיכוב הליכים והרשמת נתנה החלטה שעליי לשלם 500 ש"ח במזומן ולשלוח לזוכה את המסמכים ועליו להגיש תוך 14 ימים תצהיר. היום קיבלתי תשובה מהוצאה לפועל שעיכוב ההליכים בוטלו, כי אין טענת פרעתי. מצד אחד מגיע לי החזר כספים בגין מנוי שלא שלי אך את ב"כ לא מעניין אותו כלום והוא רוצה כמה שיותר לסחוט כספים ולשאלתי מה עליי לעשות? ואיך יוצאים מהבעיה הזו?
תבדוק למה הבקשה נדחתה ולשקול הגשת ערעור.
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים