שלום רב, לאחרונה החלטתי לתבוע בבית משפט לתביעות קטנות, מוציא לאור, שרציתי להוציא דרכו ספר . כתבתי את נוסח התביעה שהתבססה בעיקר על חוסר אמון שנוצר ביני לבינו. חשוב לציין ששלמתי לו את כל הכסף סך של 33 אלף שקל בערך.לצערי במהלך העבודה המשותפת, הבנתי שאין ברצוני להמשיך לעבוד איתו, כיוון שהתגלו לי צדדים שלא רציתי לשתף איתם פעולה (לא משהו פלילי). החלטתי לתבוע אותו בבית משפט לתביעות קטנות. שאלתי האם זה צעד נבון? כי יתכן שבית המשפט לא יצדד בי. בנוסף,בעיתי היא, לנסח באופן משפטי ברור את הרגשתי בקשר לחוסר האמון שנוצר בנינו שבעקבותיו בקשתי לעשות הפסקת עבודה. קשה לי לחדד את העניין ולכתוב את זה בשפה משפטית , שהשופט יבין את הצעד שעשיתי.אשמח, לקבל פרטים מכם איך אפשר לעזור לי?
מפנייתך עולה כי כתב התביעה כבר נוסח לא? האם הגשת אותו? מכל מקום, לא ניתן לעזור לך בפורום בלבד. פני לעו"ד או שפני אליי במייל בבקשה ליעוץ אישי ואני אצור איתך קשר.
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים