שלום רב אני עובד כבר 24 חודשים בחנות בגדים במרכז הארץ בתקופה שעבדתי באותו חנות המעסיק שלי לא דיוח עליי לשום רשות לא מס הכנסה לא ביטוח לאומי והייתח מקבל משכורת קבועה כאשר שעות העבודה שלי היו כל יום במשך 12 שעות ביום חמישה ימים וימי שיש שמונה שעות וגיליתי שאני אמור לקבל גם שעות נוסיפות משלא הייתי מקבל גם והיה משלם לי משכורת בכסף מזומן כעת כעבור 24 חודשים כבר חודשיים הוא לא נתן לי משכורת והוא רווצה לפטר אותי רציתי לדעת אם אני יכול לתבוע אותו או להתלונן נגדו או שזה אשמתי שאני לא בקשתי ממנו תלושי שכר ובנוסף אני בעצמי הייתי משלם לביטוח לאומי הוא אמר לי להגיד להם שאיני עובד
שון שלום,
חובת המעסיק לתת לך תלושי שכר וכן לדווח עליך ולשלם משכר הברוטו שלך למס הכנסה, ביטוח לאומי וכו'.
אתה רשאי לתבוע את המעסיק על השכר שלא שולם לך כבר חודשיים, שעות נוספות וככל והוא לא שילם לך דמי הבראה, חופשה, חגים ופנסיה אז כמובן גם לדרוש אותם. אני מציעה לך ללכת לפגישת ייעוץ אצל עו"ד הבקיא בתחום שינחה אותך מה לעשות.
בברכה,
סיון שטינברג – פליישר עו"ד
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים