קנינו תנור לפני כחצי שנה שעלה 5000 ש"ח. בחודש הראשון החליפו טרמוסטט בתנור היות והתנור לא חימם. ובשבת האחרונה בעלי אפה ירקות בתנור בחם של 250 וזכוכית התנור הפנימית התנפצה.
אני דורשת מהחברה זיכוי כספי היות ומלכתחילה יש בעיות עם התנור מה גם שיש לי ילד בן 3.5 שאיני רוצה לקחת סיכון שייפצע.
החברה לא נוכנה ואף טוענת שאין זה באחריותה לתקן זכוכית ושלפנים משורת הדין היא תתקן.
האם ניתן לתבוע? מה ניתן לעשות?
תודה
עדי
אני מניח שיש הסכם אחריות, במסגרתו תוכלי לעמוד על תיקון המוצר ו/או החלפתו בהתאם לאמור בהסכם. יש כמובן לעיין בהסכם, אך בחלוף הזמן והשימוש במוצר, לא ניתן לדרוש זיכוי כספי, אלא ניתן לעמוד על תיקון המוצר. בכל אופן, מדובר בתביעה שאם בכלל כשרה להידון בבית משפט לתביעות קטנות (ככל והחברה לא משלמת). המון הצלחה !
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים