שלום. אני כתבתי שיר לקבוצת מכבי יפו לפני שנים רבות. היידה יפו.. הוא הפך לשלגר מטורף. אצל כמעט כל ענפי הספורט. כולל קבוצות כדורגל מתחרות.כמו היידה בית"ר..היידה הפועל ועוד. הקהל שר את זה במגרשים. ויותר מזה. בבחירות אוהדיו של בנימין נתנהיהו שואגים את השיר בטירוף. כל צופה בטלויזיה ראה זאת. . זה הפך להימנון של הליכוד. קהל האוהדים של ביבי. לא שרים אלא צווחים בעשרות אלפים את היידה ביבי והיידה שרה. אני צלם בכיר ברשות השידור וכשצילמתי את הבחירות. עמדו לידי 34 צלמי טלויזיה מכל העולם. שמשדרים חי את השיר שלי לכל העולם במשך שעות רבות עם הפסקות קצרות.. איך זה יתכן שאני לא מקבל מאקו"ם אפילו שקל אחד. ישנו כאן עיוות נוראי של זכויות יוצרים. האם יש לי קייס ? האם אתם מוכנים לייצג אותי ?
שלום איתן אתה מוזמן לפנות אלי באופן אישי בטל" 03-5715560
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים