דר עוז שלום רב,
שנים שאני עובדת בתור גננת . במרוצת השנים המצאתי סוגים שונים של משחקים שאף גננת לא מכירה ולא מלמדים אותם במסגרת התואר. הילדים מחכים בכיליון עיניים למשחקים ואני יודעת שהם עובדים כי אני שנים כבר עובדת במקצוע כפי שציינתי. שאלתי היא:האם אני יכולה להציע בקשה למפקחת הגנים לשלב את המשחקים האילו כחלק מלמודי התואר (כי כן מלדמים גננות בלימודים משחקים לילדים-פרה עיוורת ,גמד קטן ביער וכו),ושאקבל על זה "זכויות יוצרים" משמע תשלום כספי?
תודה!
הדר
הי הדר, באשר לשאלתך הנוגעת למשרד החינוך- זהו עניין פנים ארגוני שאין לי יכולת לסייע לגביו. באשר לשאלתך השנייה, אני בהחלט ממליץ לך להבין לעומק מהן הזכויות שלך כיוצרת המשחקים ואיך את יכולה להגן על היצירות שלך, בטרם תחשפי אותם למשרד החינוך או תאפשרי שימוש בהם. ככל ובכל זאת תפני למשרד החינוך, או לכל גוף אחר, יש להקפיד כמובן שהדבר ייעשה בהסכם מסודר בו יוסדרו השימושים, התשלום, וכמובן היקף השימושים (זמן/ מקום) ועוד. בהצלחה! עוז
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים