שמי חוי. אני מתגוררת במושב מזה 18 שנה במבנה מגורים שבנינו בחלקה השייכת להורים של בעלי. כמובן שבהסכמתם. חמי נפטר לפני כשנה .וחמותי אשה סעודית ודמנטית ואינה מתקשרת .
יש לנו 4 ילדים. הקטן בו 11שנה. בעלי מעונין להתגרש ו ומציע שאשאר לגור בבית עד שהבן הקטן יגיע לגיל 18 ואז יתן לי חלק קטן מעלות בניית הבית.כ שלוש מאות אלף שקלים בלבד. אני כמובן לא מעוניינת לתת גט מסיבה כלכלית. ומעוניינת להישאר בביתי יש לציין שאין לי עבודה מסודרת.אני עובדת במשק בית.ופוחדת להסכים להסכם כזה. האם על פי חוק אני רשאית להישאר בבית לתמיד?
האם הוא יכול להוציא אותי מהבית כפי שהוא מצהיר שהבית שייך להוריו ?אילו זכויות יש לי במקום ?
שלום רב.
את כמובן לא מחויבת להסכים להתגרש ובוודאי שלא למתווה המוצע על ידי בעלך.
אני סבור שיש טעם של ממש בעמדה שלך ומציע לך להתייעץ לפני שנוקטת בכל פעולה עם עורך דין.
בברכה,
יעקב גורנשטיין, עו"ד
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים