מקום עבודתי נסגר ונמכר ,למעסיק שלי עסק נוסף תחת אותו שם במקום שמרוחק מביתי כ 40 ק"מ והוא רוצה שאעבוד שם .ואני לא מעוניין לעבוד שם בגלל המרחק הרב מביתי .אני עובד במקום שנסגר כ 3 שנים…ברצוני לדעת האם המעסיק יכול לאלץ אותי לעבוד במקום המרוחק או שהוא חייב לפטר אותי ואני זכאי לפיצויים מלאים…?אודה לך אם תעני במהרה למייל שלי תודה
אריאל שלום,
אתה רשאי לטעון להרעת תנאים עקב המרחק הרב למקום העבודה החדש ולדרוש פיצויי פיטורים מלאים (כל עוד אינך חתום על סעיף 14 לחוק פיצויי פיטורים בהסכם עבודה אישי).
יש לעשות זאת במסגרת מכתב מסודר למעסיק בו אתה מפרט בפניו את הרעת התנאים , מבקש ממנו שיתקן אותה, וככל ולא יצליח לעשות כן תאלץ להתפטר בדין מפוטר. מומלץ לעשות זאת בליווי של עו"ד הבקיא בתחום.
בברכה,
סיון שטינברג – פליישר עו"ד
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים