שלום רב .
עבדתי שנה בחברה כשכיר במשכורת חודשית , לאחר שנה עזבתי מרצוני(אין מכתב פיטורין ) , במהלך 50 יום חיפשתי עבודה , נרשמתי בלשכה ולא דרשתי דמי אבטלה .
לאחר חמישים יום התחלתי לעבוד כשכיר במשכורת חודשית , לאחר 60 יום פוטרתי (יש מכתב פיטורין ) , האם כרגע אני זכאי לחתום בלשכה ולקבל דמי אבטלה ?
תודה .
שלום רב,
הזכאות לדמי אבטלה שלך תלויה בכמות הימים שעבדת לפני מועד הפיטורים. אין קשר לעובדה כי בעסק הראשון פוטרת או התפטרת. אם השלמת את מכסת הימים אתה זכאי לאבטלה.
אחז אגם, עו"ד
מנהל פורום דיני עבודה
שלום רב,
הזכאות לדמי אבטלה שלך תלויה בכמות הימים שעבדת לפני מועד הפיטורים. אין קשר לעובדה כי בעסק הראשון פוטרת או התפטרת. אם השלמת את מכסת הימים אתה זכאי לאבטלה.
אחז אגם, עו"ד
מנהל פורום דיני עבודה
שלום רב,
אחז אגם, עו"ד
מנהל פורום דיני עבודה
אז האם אני זכאי ? עבדתי 60 יום לפני הפיטורין הנוכחיים .ובעבודה הקודמת שנה מלאה , ובזו לפניה 6 שנים מלאות .
אז האם אני זכאי ? עבדתי 60 יום לפני הפיטורין הנוכחיים .ובעבודה הקודמת שנה מלאה , ובזו לפניה 6 שנים מלאות .
הקלד את תגובתך
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים