שלום
רציתי לדעת אם מבחינה חוקית יש לי מה לעשות עם המקרה הבא:
בת 35, לאחר 20 שנים של סבל וטיפולים רבים, ולאחר שהתחלתי טיפול בטראומות- התחילו לעלות פלאשבקים וזיכרונות מהעבר.
הדחקתי את זה הרבה זמן, ואני באמת לא יודעת איך זה קורה, אבל רק לפני שבועיים "ידעתי" כשהייתי בת 11 לערך מישהו שגר ליד ההורים שלי היה מתחזה לחבר משפחה ובאופן שיטתי וקבוע היה נוגע בי, משתפשף עלי, מורה לי לגעת בו, ילדה עומדת קפואה ולא מבינה למה חבר של אמא ואבא נוגע בגוף שלה.
אני עדיין בתהליך ויכול להיות שהוא היה חודר ועוד אזכר. כל יום מופיע זיכרון חדש.
אני רוצה לדעת אם בסופו של דבר יהיה לי בכלל מה לעשות עם זה. זה קרה לפני כל כל הרבה שנים, אני מאמינה שבמשטרה יצחקו עלי אם רק אנסה.
האיש הזה היום תרועע בים עם ילדות על פי מה שנראה בפייסבוק שלו. אני משתגעת.
יש פה פיסת כוח בכלל? יש מה לעשות או שאני צריכה פשוט לראות אותו ממשיך בחייו עם ילדות בים?
אשמח לתשובה
תודה רבה
יש פסק דין בדיוק בנושא הזה של בית המשפט העליון. אם היו דברים אז וודאי שאפשר להגיש תלונה. הקושי היחיד הוא עניין ההתיישנות
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים