שלום,
לפני כחודש הגעתי לתור אצל אורטופד. לאחר שהוא גילה כי אני לא מטופלת בתחום בו הוא עוסק הוא אמר כי לא יוכל לעזור לי והפנה אותי למח' אחרת בתחום. לאחר מכן גיליתי כי בסיכום ביקור הוא פשוט המציא סיפור שלם וכתב תוצאות בדיקה גופנית, כאשר בכלל לא שוחחנו על מצבי ובטח שלא בוצעה שום בדיקה גופנית. פניתי בתלונה לקופ"ח אולם לאחר זמן המתנה ממושך קיבלתי מהם מענה שכמובן תומך ברופא שלהם, אך הממצאים שלו רק מראים כמה אף אחד באמת לא בדק את הנושא. גם שביקשתי כי יצרו איתי קשר טלפוני הם סרבו (בנתיים כמובן פניתי גם למשרד הבריאות) אני לא מוכנה שאותם שקרים שנכתבו יהיו בתיק הרפואי שלי. מה עליי לעשות? למי לפנות? (האם נכון לפנות לצד המשפטי או שיש גורם אחר, ואם כן מי מטפל בזה- עו"ד פלילי / רשלנות רפואית) תודה
ניתן כמובן לפעול כפי שפעלת ובנוסף יש לך זכאות להגשת קובלנה למשרד הבריאות.
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים