דחוף!!! אבא שלי היה היום בחברת סלולארי שבשמה לא אנקוב (למרות הכעס!) והם דחפו לו מלא דברים שהוא בכלל לא יודע או יכול להשתמש בהם, ובטח שלא צריך. הם טוענים שהוא חתם על המסמכים של כל דבר והכול הוסבר לו, אבל אני חושדת שהוא חתם רק על המסמך של רכישת המכשיר (שגם מיותר לדעת שנינו, אבל מילא) ושהמוכרת זייפה עוד חתימות בשביל עמלה. איך אני מוכיחה את זה?
שלום נטע,
כדי לבדוק טענת זיוף, יש צורך להשוות את החתימות של החברה הסלולרית לחתימות אמיתיות של אביך על מסמכים אחרים. רצוי שהחתימות להשוואה תהיינה מאותה תקופה (הפרש של שנה לפני ואחרי). כמו כן, המומחה צריך לעשות הכתבה לאביך ולקבל ממנו דוגמאות חתימה בפניו.
אני מציעה לך לעשות בתחילה חוות דעת ראשונית שמיועדת לך. במידה וימצא שהחתימות אינן של אביך, אפשר להמשיך ולהכין חוות דעת מומחה לביהמ"ש, לצורך הוכחת הטיעון.
בברכה,
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים