אני צריכה ייעוץ על ירושה שאח שלי מנסה לקחת ממני. יש לו מסמך שאני אומרת שהוא זייף עם חתימה לא אמיתית, שאומרת שאבא שלנו הוריש את כל הכסף שלו רק לו. אבא מת בהפתעה ובטח לא השאיר צוואה בכלל. אני לא מאמינה שהוא יוריש הכול לאחי בכל מקרה כי הוא לא היה כזה. איך אפשר להוכיח שהחתימה או כל המסמך שלו מזויף?
שלום אולגה,
חסרים לי מספר נתונים בסיסיים- האם קיים מסמך מקורי או צילום, האם הצוואה הינה בכתב יד או מודפסת, האם יש עדים לצוואה וכד'. בכל מקרה, במידה ועדיין לא הוגשה לבית המשפט בקשה לקיום צוואה, עליך לבקש מאחיך עותק של הצוואה המקורית ולפנות לגרפולוג משפטי כדי להשוות בין החתימה/כתב היד על מסמך זה לבין חתימות אחרות של אביך שאינן במחלוקת. גרפולוג מומחה יכול לעזור לך בבדיקת טענת הזיוף.
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים