שלום רב, לפני 12 שנים נפרדתי מהגרוש שלי שהגיש לאחרונה תביעה לילדה מורדת וביטול מזונות לאחר שכל השנים מעולם לא שילם מזונות אלא בצווי מעצר ידניים ומתעלם מזה 7 שנים מקיומה של הילדה. ניסה לבצע מסירה כוזבת ורימה את בית המשפט ובית המשפט הכריח אותו להגיש גם תביעה להסדרי ראיה (שזה לא תקין ששופט נותן ייעוץ משפטי). הוא מהתל במערכת בתי המשפט וברווחה וכולם עומדים דום אחרי ששנים ניתק מגע לגמרי ולא הוכיח כל ניסיון לחדש קשר. נקבעה ועדת תסקירים ואיני מבינה מדוע שכן אני מגדלת הילד לבד וכל מה שמנסה הוא לעשות זה לא לשלם מזונות. מה ההשלכות אם לא אגיע לועדת התסקירים ולא אהיה מיוצגת ע"י עו"ד (לא עובדת ולא מאמינה ברווחה לאור ניסיון קודם שעו"סיות שיקרו בבימ"ש) ואסרב לשתף פעולה עם הרווחה (יש עבר של אלימות). הילדה בת 15.5. מה כבר יעשו לי או לילדה שלי?
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים