שלום לך. אני מתגוררת בשכונת ביצרון בתל אביב. ביתי בקומה הראשונה בבניין רכבת, מתחתי נכנס לגור שוכר חדש. צורת הבנייה היא כזו, שהכניסות לבתים הן משני כיוונים: לבתים התחתונים בקומת הקרקע הכניסה מצפון, לבתים העליונים בקומה ראשונה, הכניסה מדרום . לנו יש כניסה דרומית עם גינה למטה וגרם מדרגות המוביל לכניסה לבית.
השכן מקומת הקרע העביר את צנרת ביתו על מדרגות הכניסה שלי. בנוסף, בשטח הגינה שלי (על קיר גב ביתו) הוא התקין מנוע של מזגן תוך חסימה של צינורות המים שלי. הוא מסרב לפנות את המנוע או להסיר את הצינור העובר ממש על המדרגות. למי פונים ומה עושים והאם יש תקנה שמסדירה את כל הבלאגן הזה?
תודה רבה מראש.
ככל שמדובר בשטח פרטי את רשאית להגיש תביעה לצו עשה שיורה לשכן להסיר את הצינורות ואת המזגן.
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים