לעורך דין שלום רב,
עברתי מקום מגורים שרחוק בכ75ק"מ ממקום העבודה שלי.
למקום המגורים עברתי בזכות האהבה, לבת הזוג יש דירה שקיבלה אותה לא מזמן ( דירה שלה )
עברנו משכירות שהשכרנו באזור המרכז, לדירה שלה .
לא התפטרתי בגלל המצב , בגלל הקורנה, מבקש לדעת באם אני מתפטר האם אני זכאי על סמך שעברתי מקום מגורים הרחוק יותר מ 40ק"מ ממקום העבודה, זכאי ל100אחוז פיצויים ? והאם זכאי גם לדמי אבטלה? או לא לשני הצדדים
קצת רקע בשיחה שהתקיימה ביום שישי עם הבוס, הוא לא מוכן לשלם לי 100 אחוז על הסכום נסיעות, רק חצי.
והסברתי לו שעליי זה מאד קשה לעמוד בדמי נסיעות. והוא אמר שזה יפגע בי במשכורת ( כנראה הכוונה לכך שאני מוציא מכיס שלי על הנסיעות ) . לפטר אותי הוא לא רוצה לפטר
ודבר נוסף האם אני יכול להמתין כחודש- כמה חודשים עד שאמצא מקום עבודה, או אראה איך הדברים הולכים לפני שאתפטר . ועדיין אהיה זכאי על סמך המרחק הגאוגרפי?
תודה על המענה זאב
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים