שלום רב
אני עובד בבית חולים איכילוב מזה מ 10.2009 בתור אח מוסמך במחלקה פנימית . וגרנו בשכירות במרכז, קנינו בית בצפון בנצרת עילית איזור מועדף אך עברנו לשם לפני שנתיים . לציין שהיום מאוד קשה לי במרחקים בהצחלה העבודה הינו עושים משמרות כפולות דבר חוסק לנו נסיעות הלוך חזור ת"א נצרת עילית אך בטלו את זה ואני נאלץ לנסו יותר בכביש דבר שמאוד מעייף
השאלה נשאלת האם מגיע לי פיצויים מלאים בהתפטרות ממקום עבודה עקב מרחק יותר מ40 ק"מ .
לציין שהכתובת באיכיולב בתלוש כל הזמן הייתה עין מאהל " כפר ליד נצרת ששם גדלתי " .
ואם לא מגיע לי פיתווים מלאים מה כן מגיע לי עקב התפטרות
תודה רבה מראש .
אתן לך תשובה עד שעורכי הדין יעני לך. בגדר המלצה בלבד.
על מנת לקבל פיצויים (להיחשב בעצם כמפוטר) עליך להוכיח כי עברת בשל עבודה בת זוג (עובדת מדינה, שירות ביטחון וכדומה), מעבר דירה צריך להיות 40 קילומטר לפחות ממקום העבודה הנוכחי, ובנוסף להציג אישור תושבות לאחר חצי שנת מגורים- ואז תוכל לדרוש פיצויים.
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים