יש לי חבילה מסלקום הכוללת טלוויזיה, טלפון ואינטרנט. ביום שני התקשרו אלינו ואמרו שרוצים לשדרג את התקשורת. בהתחלה הסכמתי וקבעתי ליום שלישי. אבל אחר כך נודע לבעלי שצריך להיכנס לתוך קווי החשמל. בעלי כחשמלאי התנגד לזה לכן ביטלנו את העניין. בינתיים התברר שהם ניתקו אותנו מקו הטלפון. התקשרתי ושאלתי למה ניתקו אותי, הם אמרו שזה בבירור ויחזרו אלי. לא חזרו אלי עד 8 בלילה. התקשרתי שוב, ושוב אמרו שזה בבירור ובטח 'מחר בבוקר יהיה לך קו'. לא חזר הקו לא אז ועד היום יום חמישי המון שיחות טלפון והמון בזבוז זמן ועדיין אני לא מקושרת.
מה ניתן לעשות במקרה כזה? האם תביעה ייצוגית על התעללות וזלזול בלקוח תופס במקרה הזה?
תודה לתשובתך.
שלום,
1. תחילה לא הייתי קורא לזה התעללות. בהתאם למתואר אתם הם אלו שביטלתם את העסקה וכנראה החברה ביטלה את הקו בעקבות ההתקנה שהיתה אמורה לקרות.
אין מקום בעניין זה לתביעה ייצוגית. את יכולה להגיש תביעה קטנה.
הקלד את תגובתך
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים