אני נמצאת במקרה בו אני לא בטוחה שמדובר במעשה פלילי או לא. הילד שלי נמצא בגן ילדים הגננת הקודמת ממש התאללה בבן שלנו, מכות השפלות הוא היה לגמרי מנודה מהחברה בגן, כשדיברנו על כך עם הורים אחרים הם בחרו לא לנקוט צד וממש התעלמו מאיתנו, כאילו הגננת ממש הסיטה את כולם נגד כל המשפחה שלנו. כמובן שלא אנחנו ולא הבן שלנו עשינו משהו. בנוגע לכך 2 שאלות 1. האם עלינו לפנות למשטרה לגבי הגננת הקודמת, על אף שאין לנו שום הוכחות על האלימות הפיזית והמילולית שהיא הפעילה נגד בנינו? 2. האם יש משהו לעשות לגבי החרם של כל ההורים נגדנו? תודה רבה, משפחה מודאגת.
לגבי שאלתך הראשונה – את כותבת שהגננת התעללה השפילה והכתה את בנך ולכן אין ספק שמדובר במעשים פליליים. מדברייך אני מבין שאין לכם כל ראיה כנגד הגננת מה שיקשה על המשטרה לקדם את החקירה. בכל מקרה, הפנייה למשטרה היא החלטה כבדת משקל עם השלכות רבות ולא ניתן על רגל אחת לתת לך תשובה לכאן או לכאן. תוכלי לפנות לעורך דין אשר יסייע בעדך לקבל את ההחלטה הנכונה עבור משפחתך.
לגבי שאלתך השנייה – חרם של הורים הוא דבר מורכב אשר גורם לך לחוש חסר אונים. לרוב, יש לפתור את הסטואציה הלא נעימה בין כתלי הגן ובהבנה עם ההורים האחרים. אינני יודע באיזה גן מדובר ( ציבורי, פרטי ) ועל כן לא אוכל להרחיב מעבר
ערן צלניקר, עו"ד לעניניי פלילים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים