שלום רב,
אני נמצא בהליך ממושך של פשית רגל – צירוף תיקים, חקירת יכולת… כשהעסק שלי קרס – לצערי קרסתי גם אני – אני לא עובד ומקבל הבטחת הכנסה מהביטוח הלאומי – אני מטופל במרכז מתדון על בסיס קבוע.
עדיין יש עורכי דין שמנסים לאתר את הנייד שלי – אני לא בורח! אין לי בעיה להסביר לעו"ד שאין לו מה לעשות איתי. הכול מעוקל כבר שנים. אין מה לקחת. בימים האחרונים טלפנו להורים שלי ולאח שלי ממספר והאדם אמר שמדבר מהביטוח הלאומי! ביום הזכרון הוא מטלפן 🙂 טמבל! בקיצור אני חזרתי ממספר אחר (לא שלי – עם הקלטה)לטלפון ממנו האדם שכביכול קוראים לו "יוסי מהביטוח הלאומי". שאלתי למה הוא מחפש אותי והוא החל לדבר שטויות שכביכול הביטוח הלאומי רוצה לדעת אם אני עובד, מה אני עושה… ואז ניתק. – השיחה מוקלטת. לאחר כמה דקות חזר אותו יוסי מטלפון חסוי ואמר שהוא עורך דין – ואני שימחתי אותו שהוא מוקלט בשתי הפעמים ושהוא ייקבל "טיפול" בוועדת אתיקה ואולי אף תלונה במשטרה על התחזות לגוף ממשלתי לצורך הרווח האישי שלו.
האם אני אכן יכול באמת להגיש עליו תלונה? האם הקלטת השיחות יכולים לעזור? זה לא הפעם הראשונה שהוא עושה זאת, ראיתי עוד כמה פוסטים על המספר טלפון שלו – וגם שם הוא מתחזה ל ב.ל – שיטת עבודה! אבל אין זה חוקי בעליל!!! מה אתם חושבים? עו"ד דין חייב לפעול עפ"י תקן – וזה לא תקני. מגיע לו עונש? ושוב יש בידי רק את ההקלטות ואת מספר הטלפון שלו – זה מספק את הוועידה? תודה מראש!
אתה רשאי בעניין זה לפנות ללשכת עו"ד
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים