שלום
לפני כשנה וחצי פרסמתי את ביתי למכירה,בעצת מתווך מסוים פניתי לעו"ד באזורנו וחתמתי על מסמך האומר שהעו"ד יחל בהכנת כל הטפסים והאישורים הנדרשים למכירת הדירה ואני התחייבתי שבזמן המכירה אשכור את שירותיו.
כעבור מס' ימים הפסקתי את ניסיון המכירה ולא השתמשתי בשירותיו.. בחודש יולי 2017 החזרתי את דירתי למכירה. מצאתי קונה פוטנציאלי הפנתי את הקונה אותו עו"ד על מנת שיבצע את מכירת דירתו וקניית דירתי.
העו"ד הסביר לי שאין הוא אינו יכול לייצג את שנינו בגלל ניגוד אינטרסים והפנה אותי לקחת עו"ד שייצג אותי במכירה כשהזכרתי לו שאני חתום על טופס , הוא לקח את הטופס וגרס אותו .
לאחר מספר ימים הקונה שרצה לקנות את דירתי לא הסתדר לו מכיוון שהקונה שלו התחרט. והעו"ד ביקש משננו לעשות שיעורי בית מהקונה שידאג למכירת הבית ולי שאני אדאג לרשום את הנכס בטאבו שהנושא מטופל ע"י עו"ד אחר.
אני רכשתי את שירותי העו"ד וכבר שילמתי לה כפי שביקש אך כעת העו"ד מחייב אותי שבמידה והעיסקה עם הקונה לא תתממש אני חייבת לבצע את המכירה דרכו כמו שכתוב בטופס, למרות שהסברתי לו שכבר פניתי לעו"ד אחר כמו שהוא ביקש ממני לעשות.- אני חושבת שזה נוגד את האטיקה של עורכי הדין זאת לא חתונה ולא בלעדיות האם אני חייבת לבצע את הקניה דרכו מבקשת את עזרתכם בדחיפות.
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים