אני עובדת בגן בקיבוץ ,בשנה הקודמת עבדתי כמחליפה קבועה בשני גנים ,בשנה הנוכחית באתי לבוסית שלי בהצעה לעבוד 3 ימים מלאים כמחליפה בגן ,היא הסכימה להצעתי ,חשוב לי לציין שלא עשינו חוזה בכתב ,כי סמכתי עליה ובתום לב התחלתי את עבודתי בגן ,מהר מאוד הבנתי שטעיתי ,היא צימצמה לי בשעות שהובטחו,ובמקום שלושה ימים מלאים ,היא נתנה לי יום מלא אחד ויומיים עד השעה שתיים,כשפניתי אליה ,שזה לא מה שסוכם בינינו היא סימסה לי שזה לפי הצורך,ראוי לציין שאם היא היתה מעלה את המילה צורך ,הייתי עושה את השיקול שלי אם בכלל שווה לי להמשיך העבודה זו,שאלתי היא האם יש לי כס למרות שלא עשינו חוזה ,,חשוב לציין ששאר העובדות ידעו על הסידור החדש,האם זה הרעה בתנאים?והאם אוכל לפנות לבית דין לעבודה?
קטי שלום,
המקרה שלך איננו הרעת תנאים כי אם אי קיום הסכם עבודה.
את יכולה לדרוש את מה שהובטח ואם לא יתנו לך לתבוע.
אחז אגם, עו"ד
מנהל פורום דיני עבודה
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים