שלום רב אני עובד משמרות בבית חולים ממשלתי מזה מספר חודשים קיבלתי פטור רפואי מרופא תעסוקתי והפסקתי לעבוד לילות כבר 4 חודשים. הפטור ניתן באופן זמני לחצי שנה. יתכן והפטור יוארך לעוד חצי שנה. לפני מספר ימים קיבלתי הודעה בכתב מהנהלת בית חולים שהוחלט להקל עלי בגלל הפטור מהלילה ולשבץ אותי רק במשמרות בוקר בלבד. במקביל החומר הרפואי שלי נשלח לוועדה רפואית של משרד הבריאות על מנת שתחליט האם מגיע לי הפטור הזה . הורדה ל5 משמרות בוקר בשבוע הינה פגיעה משמעותית בגובה השכר היות ומרכיב המשמרות הינו מרכיב משמעותי ביותר. ברצוני לשאול האם מותר להנהלה לפגוע כך בשכר העובד בצורה כל כך קיצונית ואם אין כאן פגיעה כלשהי בזכויותי כעובד מזה כ 14 שנה בבית החולים. אשמח לקבל יעוץ בתודה מראש.
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים