אני נמצאת בתהליך ארוך ומייגע של פרידה וכרגע דנים רק בנוגע להסדרי הראייה של ביתי, כאשר האב דורש משמורת משותפת ומשקר לגבי מעורבותו בגידול הילדה. השופט שלח אותנו לחוות דעת של מומחה בתשלום, כאשר המליץ על הסדרי ראייה גבוהיים משמעותי של האם (האב רק פעמיים בשבוע – כאשר אחת הפעמים זו שבת אחת לשבועיים) ורק לינה אחת בשבוע. משום מה השופט לא התייחס כלל לחוות דעת זו, נתן משמורת משותפת בה הילדה בבת אחת לא רואה את אותי כאם למשך 5 ימים רצוף (4 לילות), וביקש תסקיר נוסף של פקידת הסעד. כמובן שהמצב משפיע ריגשית על הילדה שזקוקה יותר לאימה (כי ינקה עד גיל שנה וחצי – וההחלטה בעודה בגיל שנה ו 10), כך גם ציינה פקידת הסעד בתסקיר, וכך ציינה גם הרופאה וכך ציינו בהתפתחות הילד. השופט דוחה ודוחה את ההחלטה, כבר חודש מסיום התסקרי ושנה מתחילת התהליך. בקשות דחופות להחלטה לא עוזרות , ואף כל ניסיון של האב מצליח לדחות את ההחלטה. אני מתה מפחד שהילדה תנזק בסוף רגשית וכל זה ישליך על עתידה הנפשית. בבקשה עזרה מה ניתן לעשות????
בנוסף עורך הדין שלי לא עוקב בצורה עיקבית ודחופה אחר התיק, אני זו שמגלה בכל פעם על תגובה לפניו וכך תגובותיו של האב זוכות להתייחסות או דחיות נוספות אלא אם אני עוקבת אחר התהליך. אני לא מצליחה לגרום לו לעבוד ברצינות על התיק כיוון שהכסף שולם מראש וממש ממש לא מעט. בבקשה עזרה! אני לבד בכל התהליך וממש אובדת עצות. דואגת לקטנה שלי ולא מצליחה לעשות דבר. אשמח מאד מאד לעזרתך הדחופה.
י.א. היקרה
אני מבין לליבך ולחששותיך. מצבך משקף מצב שגרתי בתי משפט. לכן עצתי היא להיות עקבי, שיטתי ולא לוותר. להכניס לתמונה גורמי רווחה ולהציף את השופט בבקשות למתן החלטה.
אין ספק שגם ביחס למשמורת/אחריות הורית משותפת זמני השהות מתקיים בהפרשים גדולים ולא סבירים (5 ימים רצופים לילדה בת שנה ו-10 ח').
מבחינתי כן "לדחוף" את חווה"ד הפרטית בכל הזדמנות אפילו להגיע עם זה למחוזי.
את נמצאת בשלב שיעצב את ההליך, הקשר והמסגרת ולכן לא לוותר!!
בהצלחה.
לקביעת פגישת ייעוץ ניתן לפנות בפרטי ל – 0525407233
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים