שלום
אני לא יודעת אם זה נקרא בדיוק הפרת חוזה אבל אני אפרט מה הבעיה אשמח לתשובה.
אניהתחתנתי לפני כשבועיים בערך וכשסגרנו עם המעצבת אולם סגרנו איתה על מס דברים שאנחנו רוצים לחתונה וסגרנו מחיר לא היה בנינו הסכם חתום אבל הדברים של מה שצריך להיות רשומים שלמנו מקדמה של 500 שח ונתנו שיק בטחון על 3500 ביום החתונה ראינו שהרבה דברים שסגרנו איתה לא מיושמים בפועל.היום מסתבר שהשיק הבטחון הופקד השאלה שלי היא מה אני יכולה לעשות כי לא קבלתי תמורה מלאה ?האם כדי לבטל את השיק? מה כדאי לי לעשות?
אשמח לתשובה
תודה ויום טוב
שלום,
אם את סבורה שהיא לא מילאה חלקה בהסכם ולא נתנה תמורה מלאה בגין מה ששולם לה, כעת הברירה בידך לדרוש ממנה כסף חזרה, ואם תסרב להגיש תביעה
בברכה,
שלום,
אם את סבורה שהיא לא מילאה חלקה בהסכם ולא נתנה תמורה מלאה בגין מה ששולם לה, כעת הברירה בידך לדרוש ממנה כסף חזרה, ואם תסרב להגיש תביעה
בברכה,
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים