שלום רב,
אני עובדת במשרה חלקית שבה אין ימים קבועים והמעסיק כל פעם מודיע באיזה יום מגיעים באיזו שעה ועד איזו שעה. ב 1/8/13 אני עובדת שנה.
אני נמצאת בחודש שמיני להריוני ולפני מספר ימים היה לי ויכוח עם המעסיק בקשר לצורת הדיבור שלו איתי, ביקשתי ממנו שיפסיק לצעוק עליי אבל הוא לא הפסיק, אז אמרתי לו שאם הוא לא יפסיק אני אלך מהמשמרת והוא אמר לי "תעשי מה שאת רוצה". קמתי והלכתי לאחר מכן קיבלתי ממנו הודעה שאני חסרת אחריות. עכשיו שלחתי לו 2 הודעות בקשר לקיום שיחה ואני מקבלת התעלמות מוחלטת. מה עליי לעשות? דבר נוסף אם אני מתפטרת איזה דברים אני יכולה לדרוש. פיצויים? דמי הבראה? ימי מחלה? ימי חופשה?
הילה שלום,
כמה זמן המעסיק מתעלם ממך ?
כעקרון חל איסור על המעסיק לפטר אותך ללא אישור ממשרד התמ"ת. אני זקוקה לעוד פרטים ממך, את מוזמנת ליצור עימי קשר מחר בבוקר לפי פרטיי באתר.
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים