שלום
אני מקבלת קיצבת מזונות מביטוח לאומי לי ולשתי בנותיי התאומות (כמובן לא את מלא סכום הפסק דין אלה את התקרה של ביטוח לאומי)
בנותיי יהיו בנות 18 בסוף חודש דצמבר.
כיום קיבלתי מכתב מביטוח לאומי שמפסקים את מזונותיי של בנותיי.
כאשר ביררתי פיזית מה קורה עם המזונות שלי מפני שאני עדיין נשואה אך בפועל פרודה מעל לחמש שנים.
נאמר לי שאני לא יקבל מזונות מפני שאישה נשואה לא מקבלת מזונות מביטוח לאומי
שאלותיי
1. קראתי בעלונים של ביטוח לאומי שגם שילד שמלאו לו 18 ולא יכול לכלכל את עצמו יקבל מזונות ובנותיי הם עדיין תלמידות בכיתה יב
2. מדוע אין אני יכולה לקבל דמי מזונות עבורי.
לתשובתך אודה.
3. תשובה נוספת שקיבלתי קחי את הפסק דין ותגבי בהוצל"פ, את ההכוונה הזו של ביטח לאומי אין לי צורך היות וכבר הייתי בסרט הזה ולכן פניתי לביטוח לאומי.
4. כאשר שאלתי גם מדוע ביטח לאומי לא גובה מהחייב את המזונות, התשובה הייתה לא יודעים איפה הוא עובד, כאשר לפני חודשיים הגשתי לפי בקשתם מבחן הכנסות צירפתי את פרטי עבודתו זו עבודה שהוא עובד מעל לעשרים שנה.
וגם ע"י הקשת פרטים שלו מופיע בביטוח לאומי הרי הוא עובד ומשלם את הכול וזאת רואים ע"י תלוש השכר שלו.
על פניו נראה לי הכל מוזר.
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים