התחלתי לסחור במניות בפלטפורמה של אחד הבנקים הגדולים והמוכרים. באחד המקרים ביקשתי לבצע פקודת מסחר בחסר ולבטל אותה לאחר מספר דקות. אלא שעקב תקלה שהייתה בשרתי או אתר הבנק לא ניתן היה להעביר את ההוראה ועד שהצלחתי להשיג נציג טלפוני בחדר המסחר של הבנק שיבצע בעצמו את הפעולה, ספגתי הפסד של כמה מאות אלפי דולרים. בפניות שהיו לי לבנק הם טענו שהאחריות לתזמון פעולות המסחר הן על אחריותי ואין הם לוקחים אחריות על בעיות תקשורת מכיוון שלא ניתן לקבוע אם מדובר בתקלה באתר הבנק, בעיה בשרת המספק שירותים לבנק או תקלת רשת בבית שלי ולכן אין הם מכירים באחריותם להפסד שנגרם לי. האם במקרה זה ניתן לתבוע אותם על החזר הכסף שאבד?
אמיל שלום, ישנן כמה אסטרטגיות אפשריות לפעולה ואולם יש לקבל ממך מספר תשובות והבהרות לפני שניתן לייעץ במדוייק. אתה מוזמן לפנות אליי: 08-6384080 דרור
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים