הגשתי בקשה להפטר בגלל מצב בריאותי הכללי והנפשי וניקבע לי דיון והודעה לתאריך 133/5/2014
מאחר ואין באפשרותי אמצעים לעו"ד ניהלתי עד היו הכל לבד מה שרציתי לשאול א. מה זה הודעה א.האם יש צורך בעו"ד ליום הדיון.לציין שהתנהגותי בתיק הפש"ר הייתה בסדר גמור בברכה ובתןדה מראש אגב אני סובל ממחלת לב עם קוצב לב דו חדרי עם דפיברלטור הלב תלוי בקוצב בנוסף אני מטופל ע"י פסיכלוג ופסיכאטרית בגלל מצבי הנפשי סכום יתרת החוב שאושרה ע"י הנאמן 222000 ש.ח
יהודה, זה לא חובה לבוא עם עו"ד אבל אז אתה לקוח סיכון שאתה עלול להתנהל בדיון שלא בטובתך. רצוי לקחת עו"ד. בהצלחה אבישי אוסטרייכר, עו"ד
יהודה, זה לא חובה לבוא עם עו"ד אבל אז אתה לקוח סיכון שאתה עלול להתנהל בדיון שלא בטובתך. רצוי לקחת עו"ד. בהצלחה אבישי אוסטרייכר, עו"ד
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים