שלום,
אני מנהלת אתר אינטרנט שמרכז דיליםוהטבות לגולשים הנשאבים באופן אוטומטי מתוך מגוון אתרי דילים.
בהסכם התקשרות עם אתרי הדילים ישנה התייחסות לתוכן שמגיע מהדילים שהם מפרסמים ובאחריותם להציג תוכן אמין, מדוייק, חוקי וכדומה.
יש לי לקוח חדש – אתר דילים שטוען שההסכם סותר את התקנון באתר שלו משום שהאחריות על התוכן שמוצג באתר היא על העסקים (המספקים בפועל את הדילים) איתם הוא עובד.
היות והאתר עובד אותו אני מנהלת עובד מתעדכן אוטומטית ברמה השוטפת ויש מאות דילים. אין בקרה על התוכן ולכן האחריות אמורה להיות על אתר הדילים, אך המפרסם מעביר את האחריות לעסק שמספק את הדיל וכותב את פרטי הדיל בעצמו.
כיצד אני יכולה להתאים את ההסכם לדרישות הלקוח ולהגן על האתר מפני תביעות.
תודה,
דרורה
שלום דרורה, לצערי זו איננה תשובה אותה ניתן להעניק במסגרת הפורום. ככל ותרצי תוכלי לפנות אלי באופן אישי ואשמח לסייע.
בברכה,
עוז חיים, עו"ד
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים