בהורות משותפת לילד בן 4, עזרתי לאימו של הילד ממיטב כספי לרכוש דירה חדשה בת 4 חדרים תמורת ויתור על מזונות, היא לעומת זו הוסיפה לי בהסכם שאני בנוסף צריך לשלם חינוך, מטפלת והוצאות רפואיות, פסיכולוג ועוד כהנה וכהנה.
אני מוצא את עצמי משלם מידי חודש את כל ההוצאות הללו למרות שיש לה דירה משלה ולא מוכן להמשיך כך, אני רוצה לכלול את כל ההוצאות בהסכם הורות ערוך.
אני מרגיש לגמרי מנוצל ויודע שתמיד מערכת המשפט הולכת עם האימא. מה סיכויי לקבל את בקשתי?
שלום שגיא,
על מנת להעריך את סיכוייך יש לקרוא את ההסכם הורות משותפת.
על פניו, הוצאות מחציות רפואיות חריגות וחינוך, חלה על שני ההורים, בכפוף לקבלות ואינן חלק ממזונות השוטפים. בתי המשפט פוסקים ככלל מזונות ילד פלוס הוצאות מחציות חינוך ורפואיות חריגות. מציע לבדוק אם האם מפריזה בהוצאות במזיד או אולי באופן פיקטיבי.
במידה והנך מעוניין בהמשך ייעוץ משפטי צור קשר לנייד :052-5407233.
בברכה,
עו"ד אביב סטרול
מנהל פורום משפחה אתר iLAW
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים