היי,
אני דוגמנית ולאחרונה גיליתי שהסוכן שלי גונב ממני כספי עבודה.
התקשר אליי לפני כמה ימים המפיק שעבורו עשיתי עבודה וביקש לפרסם את העבודה מחדש, דיברנו וכאשר אמרתי לו כמה קיבלתי על העבודה בעבר הוא הופתע ואמר לי שהסכום היה אמור להיות פי 5 ממה שקיבלתי.
התקשרתי מיד לסוכן שלי ואמרתי לו את הנאמר, והסוכן שלי אמר שיבדוק את זה, באותה נשימה התקשר ומפיק וכעס עליו כשאמר לי את מה שאמר. המפיק שיקר ואמר כי לא אמר לי כלום, אני חושב שיש משהו מסריח שקורה והייתי רוצה לקבל את החשבונית או את מסמך סגירת העבודה ביניהם, הסוכן שלי שלח לי משהו מונפץ, והמפיק כבר לא מוכן לדבר או להעביר לי את המסמך. האם עורך דין יוכל לקבל את המסמך עם הסכומים המקוריים? ואצטרך ללכת אחורה לכל העבודות שעשיתי עבורו בעבר ולקבל את החשבוניות הללו גם כן, מה עליי לעשות?
לאיזה עורך דין עליי לפנות?
תודה מראש
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים