תינוקת בת 1.3 שנה, הגרוש לוקח אותה פעמיים בשבוע ל-3 שעות בכל פעם. מערכת היחסים בנינו מאוד קונפליקטואלית , אנחנו אחרי משפטים צווי הרחקה ומרכז קשר. לאחרונה החל לקחת אותה לבד. בפעם האחרונה החזיר אותה כאשר כל הרכב שלא מלא עד אפס מקום בציוד כבד כגון ברזלים מוטות כך שהתינוקת מוקפת באביזרים אלו מעל ראשה בצורה המסכנת אותה. החפצים לא היו קשורים ומאובטחים ואף חסמו את שדה הראייה של הנהג (הגרוש). לתדהמתי זילזל בי ובבקשתי כי ינהג באחריות וכי הסעה של תינוקת ברכב המלא בציוד אינה בטוחה. האם יש מה לעשות בנידון? אני חייבת לציין שטופלנו ברווחה וע"י פקידת סעד אך אין ברצוני לגשת לשם, נתקלתי ביחס לא הוגן והגרוש שלי הצליח להשפיע עליהם במניפולציות והשקרים שלו. אני מרגישה חסרת אונים כיוון שזהו מקרה אחד מיני רבים הקורים ואני נתקלת באוזניים ערלות.
סיגל שלום,
לצערי זהו מקרה המאוד מוכר לי מנסיוני . יש מס׳ אפשרויות כשדרך המלך היא פנייה לבית המשפט, פנייה לחוקר פרטי שיצלם ויעקוב וכו׳. אם את אכן סוברת כי בתך בסיכון, השקיעי זמן ומשאבים לטפל בעניין. את יכולה לפנות למשרדי לייעוץ
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים