שלום, אני סטודנט שמתגורר אצל ההורים.
בשבת האחרונה אחותי ובעלה הגיעו להתארח אצילנו בבית והוא החל לאיים עלי באלימות וקללות בעת שהוא מנופף לעברי ידיים.
רקע: בעלה ידוע בקרב המשפחה כאדם כריזיונר ועצבני שעלול להתפרץ גם על כל דבר קטן (במקרה שלנו עם כמה שזה ישמע קטנוני – עוצמת אוורור של מזגן שלא היה לטעמו). הוא מקניט את הוריי ואינו מכבדם זה זמן רב ולעיתים גורם לנו נזקים במכשירי הבית, אך הם מנסים להבליג על מנת לא לא להגיע למצבים בהם אחותי עלולה להצטער מזה.
כיצד אוכל להגן על עצמי?
האם אני יכול לגרשו מהבית שלי (של הורי), בטענה כלשהי או צו כלשהו?
הפעם אני שתקתי, הבלגתי, ביקשתי ממנו שלא יתקרב אלי והלכתי. אבל הרגשתי היא שאם לא הייתי עושה זאת באותו הרגע, שתוך כמה שניות, הוא היה מיישם את איומיו ופוגע בי פיזית.
אתה יכול לגשת למשטרה להגיש תלונה ו/או להגיש בקשה לצו למניעת הטרדה מאיימת בבית המשפט במקום מגוריך
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים