שלום, אני עמית בקרן השתלמות של עובדי חברת החשמל , לפני כחמש שנים עברתי ניוד פנימי בארגון ליחידה מסויימת לתקופה של חמישה חודשים בלבד, מייד לאחר חזרתי ליחידת המקור שבה אני עובד כ-20 שנה ,עודכנו כל פרטי בארגון לכל הנוגעים בדבר לרבות קרן ההשתלמות.
מאז למרות אין ספור של פניות פיסיות, טלפוניות ובמייל , הדוחות המופצים בדרך קבע לכלל העובדים החברים אינם מגיעים אלי, מפעם לפעם אני מצליח לאתר את מעטפת הדו"ח שנשלחת ליחידה ארגונית לא רלוונטית שבה הייתי לפני חמש שנים לזמן קצר בלבד, עובדי הקרן פשוט מתעלמים מכל פניותי לשנות לאלתר את ההפניה הפנימית או לשלוח לכתובת מגורי, אי לכך במהלך השנתיים האחרונות אני לא מקבל דוחות מעבר לכך שאין מענה טלפוני ומענה בדואר אלקטרוני.
עפ"י החוק המתוקן לתשלומים מתמשכים-הגנת הצרכן,חייבים לשלוח אלי פעמיים בשנה דו"ח ,עניין שלא מתבצע בפועל.
מה אפשרותי לתבוע את הקרן ?
בידי מי יש יכולת ושיניים לאלץ את עובדי הקרן לעדכן פרטים ולשלוח לי דוחות?
האם אני זכאי לפיצוי כספי (למען יראו וירעו) ?
הקלד את תגובתך
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים