שוטר עצר אותי לעשות לי בדיקת ינשוף ויצא 295 מק"ג למרות שהדבר היחידי ששתיתי היה היין קידוש..כמו כן בבדיקה הראשונה המכשיר רשם "לבצע שוב בעוד 10 דקות", לאחר אותם 0-15 דקות ביצעתי והמכשיר רשם 295, השאלה שלי יכול להיות שהייתה בעיה במכשיר?ואם אכן זה מתקבל ונאשמתי מה העונש הצפוי?
אינני מבין מה הבעיה עם העובדה שפעמיים יצאה אותה תוצאה. ההיפך, בטווח זמנים שכזה אין ממש סיבה לשינוי.
ארגיע אותך ואומר שזו התוצאה הכי טובה שיכולת לבקש בטווח הבדיקה ה"בעייתית", אך זו עדיין עבירה והתוצאה עדיין מכניסה אותך לשלב בו אתה צפוי לפסילה בת שנתיים מינימום, אלא אם יימצאו כשלים ראייתיים ופגמים בתיק.
אמליץ לך לשכור עו"ד בהקדם האפשרי, על מנת שילמד את החומר בתיק, יאתר את הנקודות החלשות ויראה אם ואיך אפשר לחסוך לך את הפסילה הממושכת הנקובה בחוק.
אשמח לסייע לך,
עו"ד יאיר מושיוב
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים